3 GANGEN KEUZE MENU 27,95  p.p.

 
VOORGERECHTEN
– CARPACCIO
Dun gesneden ossenhaas, parmezaan, geroosterde pijnboompitten en truffelmayonaise
– ZUPPE
Soep van de maand
– BRUCHETTA PRIMAVERA
Huisgemaakt brood, tomaten, basilicum
– PROSCIUTTO E MELONE
Meloen met parmaham en rucola
– FOCCACIA ALLA ROMANA
Witte pizza, zeezout, olijfolie extra vergine en rozemarijn
 

 

HOOFDGERECHTEN
– KEUZE UIT AL ONZE PIZZA’S & PASTA’S (met uitzondering van de risotto frutti di mare) 
 FILETTO GRIGLIA (+ €4,95)
Haasbiefstuk van de grill in een delicate saus naar keuze:
Pepersaus, champignonroomsaus, truffelsaus of stracchino (gorgonzola/walnotensaus)

– INVOLTINI DI POLLO 
Rolletjes van kippenborstfilet, gevuld met rauwe ham en mozzarella
– BRANZINO ALLA GRIGLIA (+ €4,95)
Voor de echte liefhebbers! Hele zeebaars van de grill op Italiaanse wijze gekruid
– MERLUZZO CON PROSCIUTTO
Kabeljauw gewikkeld in parmaham, geserveerd in een huisgemaakte pesto roomsaus

 

U kunt als bijgerecht kiezen uit: pasta, een mix van aardappelen en groenten of een kleine salade.
(Per extra bijgerecht wordt er 3,- in rekening gebracht)

 

 

NAGERECHTEN
– TIRAMISU
Wereldwijd bekend Italiaans toetje, huisgemaakt op klassieke wijze
– AFFOGATO AL CAFFE
Bolletje vanilleijs met espresso
– COPPA BASILICO
Huisgemaakt citroen-basilicum sorbetijs, overgoten met limoncello likeur en slagroom
– TORTA PORTO VECCHIO
Huisgemaakte taart met frambozen en witte chocolade
– KOFFIE OF THEE
 
 
Prijswijzigingen voorbehouden.