3 GANGEN KEUZE MENU 27,95  

VOORGERECHTEN
– Carpaccio di Filetto di Manzo
Dun gesneden ossenhaas met olijfolie, rucola, parmezaan vlokken en geroosterde pijnboompitten
– Bruchetta Primavera
Geroosterd huisgemaakt brood met olijfolie extra vergine, knoflook, tomaat, lenteuitjes en balsamicostroop
– Melanzana alla Parmigiana
Gebakken aubergineplakjes met napoletanasaus, mozzarella en Parmezaanse kaas gegratineerd in de oven
– Funghi Ripieni
Grote champignons gevuld met kruidenboter en wijngaardslakken
– Cozze Pomodori 
Gebakken mosselen in een kruidige, huisgemaakte tomatensaus
– Zuppa di Pomodoro
Huisgemaakte romige tomatensoep  

 

HOOFDGERECHTEN
– Keuze uit onze pizza- en pasta specialiteiten (zie menukaart)
– Filetto Stracchino of Filetto ai Funghi (+ €4,95)
Haasbiefstuk met een fijne saus van gorgonzola en walnoten of met een delicate saus van verse champignons en room
– Salmone al Limone (+ €4,95)
Zalmfilet in een zachte citroen-botersaus met verse kruiden 
– Pollo Involtini
Rolletje van kippenborstfilet, gevuld met rauwe ham en mozzarella, geserveerd in een spinazieroomsaus
– Risotto alla Parmigiana e Tartufi 
Authentieke, romige rijst met Parmezaanse kaas, gebakken champignons en zwarte truffelcrème
– Branzino alla Griglia(+ €4,95)
Voor de echte liefhebbers! Hele zeebaars van de grill op Italiaanse wijze gekruid 

 

NAGERECHTEN
– Tiramisu
Wereldwijd bekend Italiaans toetje, huisgemaakt op klassieke wijze
– Panna Cotta
Authentieke, huisgemaakte roompudding in een heerlijke karamel saus
– Coppa Basilico
Huisgemaakt citroen-basilicum sorbetijs, overgoten met limoncello
– Torta Porto Vecchio
Huisgemaakte truffeltaart met frambozen en witte chocolade
– Dama Bianca
Italiaans bourbon vanilleroomijs met chocoladesaus
– Koffie of Thee met Bonbon

 
 
Prijswijzigingen voorbehouden!