ANTIPASTI  –   VOORGERECHTEN

 

Carpaccio di Filetto di Manzo                                                                                            12,25        

Dun gesneden ossehaas met olijfolie, rucola

parmezaan vlokken en geroosterde pijnboompitten

Funghi Ripieni con Lumache                                                                                             10,50      

Grote Champignons, gevuld met kruidenboter en wijngaardslakken

Bruschetta Primavera                                                                                                             8,25

Geroosterd huisgemaakt brood met olijfolie extra vergine,

knoflook, tomaten en verse kruiden

Cozze Pomodori                                                                                                                          9,95

Gebakken mosselen in een huisgemaakte, kruidige tomatensaus

Melanzana alla Parmigiana                                                                                                   10,50    

Gebakken aubergineplakjes, met napoletanasaus en mozzarella,

gegratineerd in de oven met parmezaanse kaas

Antipasti Variazione voor 2 personen                                                                               23,95          

Een mix van delicate italiaanse voorgerechten

Foccacia Romana                                                                                                                         5,95

 pizza met zeezout, olijfolie extra vergine en verse rozemarijn

Tip: lekker bij elke antipasti!

 

 

 

Prijswijzigingen voorbehouden.